Ένα διαφορετικό #holisteRUN έρχετε να ταράξει το ήρεμο απόγευμα της Κυριακής σας στις 12 Ιουνίου. 

Η αλλαγή δεν είναι μόνο στην ημέρα (αντί για Δευτέρα, Κυριακή), δεν είναι μόνο στην ώρα (αντί για 21:00, στις 17:30), είναι και στην απόσταση (αντί για 10χλμ, μόνο 1χλμ). Η διαδρομή είναι στα μονοπάτια του Κορυλόβου σε κάθετη πορεία!

Το #verticalrun έχει ως εξής:

Συγκέντρωση έξω από το Έναστρον Κορυλόβου (ναι στην κορυφή) το αργότερο στις 17:30 και κατηφορίζουμε απο τα μονοπάτια εως τέρμα κάτω στο σχολείο. Αυτό θα είναι και το ζέσταμα για όσους πάρουν μέρος. Ο ρυθμός θα είναι χαλαρός ώστε το αργότερο 17:55 να βρεθούμε στην γραμμή εκκίνησης. Απο εκεί και πέρα τα πράγματα αλλάζουν!

Κάθε 2 λεπτά θα ξεκινάει και ένας δρομέας με σκοπό να βρεθεί στην κορυφή του Κορυλόβου (απο εκεί που ξεκινήσαμε) όσο πιο γρήγορα μπορεί. Η απόσταση είναι 1.100μ! Για την  συμμετοχή σας στο #verticalRUN είναι υποχρεωτική η εγγραφή των στοιχείων σας στην φόρμα που ακολουθεί. 

Το κόστος συμμετοχής είναι 5ευρώ και περιλαμβάνει αναμνηστικό συμμετοχής και σουβλάκι πάρτυ στον τερματισμό για αποκατάσταση των δυνάμεων σας. Θα υπάρξει ένας μόνο νικητής (ο πιο γρήγορος) ο οποίος θα παραλάβει ένα μοναδικό ενθύμιο του αγώνα!

Καλή επιτυχία σε όλους! #dare_to_run_vertical

(φόρμα συμμετοχής στο τέλος της ανακοίνωσης!) 

 

Ο καθένας δρομέας συμμετέχει στο #holisteRUN #verticalRUN με απόλυτα προσωπική του ευθύνη. Δεν έχει καμία απαίτηση ενάντια στους διοργανωτές για τυχών σωματική, υλική ή ηθική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία και συναινεί στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #verticalRUN 2016

Φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο facebook, πατώντας εδώ!

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version