Για 3η χρονιά, ο Ιούνιος εκτός απο #holisteRUN περιλαμβάνει και #verticalRUN. Ένα ξεχωριστό αγώνα στα μονοπάτια του Κορυλόβου Δράμας ο οποίος μπορεί μεν να είναι μικρός σε απόσταση (μόνο 1,100μ) ανεβάζει πολύ γρήγορα τους παλμούς και ρίχνει την ταχύτητα των δρομέων. 

 

Οι 50 τολμηροί δρομείς που θα λάβουν μέρος στον διαφορετικό αγώνα θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στις 09 Ιουνίου στις 17:00 διεκδικώντας τον καλύτερο δυνατό χρόνο (ο κάθε δρομέας ξεκινάει με 30 δευτερόλεπτα διαφορά απο τον προηγούμενο). Στον τερματισμό, στο κιόσκι δίπλα στον Έναστρον, θα υποδεχτούμε όλους τους δρομείς και θα τους απονεμηθουν τα αναμνηστικά δώρα με τον τερματισμό και του τελευταίου δρομέα! Την χρονομέτρηση του αγώνα έχει αναλάβει η πρωτοποριακή εφαρμογή #runOclock!

 

Η παρουσία σας θα τονώσει τους δρομείς και θα τους δώσει δυνάμεις στα τελευταία δύσκολα μέτρα! Σας περιμένουμε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό αγώνα έντασης και αδρεναλίνης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα.

 

 

                                    

χορηγός επικοινωνίας

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version