14/09/2018 - 16/09/2018

Τριήμερο τρεξιματικών δραστηριοτήτων στο νησί της Σαμοθράκης! #RWTG #RWTG2018

Έχοντας "τρέξει" στα 2 πρώτα RWTG είναι η μόνη εκδήλωση που με το που τελειώνει ανυπομονώ να έρθει η επόμενη! Η μοναδικότητα της Σαμοθράκης, οι τριήμερες εκδηλώσεις και η φιλοξενία των ανθρώπων της διοργάνωσης είναι αυτά που σε κρατάνε και ελπίζεις να καταφέρεις να βρεθείς ξανά εκεί! Τα χρονόμετρα δεν υπάρχουν, οι παλμογράφοι δεν λειτουργούν, οι μπύρες δεν είναι ποτέ αρκετές και η διασκέδαση δεν σταματάει παρά μόνο όταν βρεθείς στο καράβι της επιστροφής!

Εκτός του οτι μπορείς να επιλέξεις αν θα ακολουθήσεις και τις 3 διαδρομές, το επίπεδο και η ταχύτητα είναι και για αρχάριους δρομείς! Στην τελική, όλοι θα τερματίσουμε παρέα! Δεν μένει κανείς μόνος του! 

 

Τι είναι όμως αυτό το ξεχωριστό τριήμερο? 

-Παρασκευή: Με την άφιξη μας στην Σαμοθράκη, γίνεται η παραλαβή των αποσκευών και των συνοδών απο τους υπευθυνους της διοργάνωσης και μετά την απαραίτητη ενημέρωση ξεκινάει η πανέμορφη διαδρομή των 14χλμ (άσφαλτος) μέχρι τα Θέρμα και το Mariva Bungalows! Παγωμένη μπυρίτσα στον τερματισμό και ενημέρωση για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει την υπόλοιπη βραδιά! Όσοι αποφασίσουν να πάρουν μέρος στην διαδρομή του Σαββάτου θα ενημερωθούν αργότερα.

-Σάββατο: Νωρίς το πρωί η "εκκίνηση" για την ορεινή διαδρομή του RWTG! Απαραίτητη η τροφοδοσία καθώς και η υδροδοσία του κάθε δρομέα! Μπορεί να είναι πιο απαιτητική απο την 1η διαδρομή καθώς συνδυάζει hiking & trail running, οι στάσεις και οι βουτιές στις πανέμορφες βάθρες του νησιού την κάνουν ξεχωριστή! Τερματισμός στο καφενείο "Τα Θέρμα" στην πλατεία του χωριού φυσικά με παγωμένη μπύρα και πάρτυ αποκατάστασης για τους δρομείς και τους συνοδούς τους! Η απόσταση για το 2018 έχει οριστεί στα 14χλμ καθώς μας κάνανε δώρο έκπληξη και 2η διαδρομή το απόγευμα. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου, θα απολαύσουμε ένα μίνι city trail στα στενά δρομάκια της Χώρας με την βοήθεια του φακού μας! Μια "παιχνιδιάρικη" διαδρομή όπως την αναφέρουν που θα μας οδηγήσει σε έναν μοναδικό τερματισμό μετά απο 6χλμ! 

-Κυριακή: Η μικρή διαδρομή των 5χλμ αποτελεί την "αποκατάσταση" όλων με βουτιά στην Γρια Βάθρα καθώς και σε πιο προσιτές βάθρες. Η διαδρομή είναι εύκολη για όλους, συνοδούς, παιδιά, κουρασμένους! Επιστροφή στο Mariva Bungalows και ετοιμασίες για την αναχώρηση μας προς το λιμάνι της Σαμοθράκης (για την επιστροφή φροντίζουν οι διοργανωτές, δεν θα τρέξουμε άλλο!). 

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει!

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version