Προπονητική ημερίδα στα μονοπάτια του Κορυλόβου Δράμας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων CRABS (www.crabs.gr), στο πλαίσιο έναρξης λειτουργίας του, σε συνεργασία με την εταιρεία ειδικευμένου εξοπλισμού ορεινού τρεξίματος La Sportiva» και την ομάδα One Step Beyond_Endurance Team», διοργανώνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Κορύλοβο Δράμας, προπονητική ημερίδα με θέμα: «Εισαγωγή στο ορεινό τρέξιμο».
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί αναλυτική τεχνική παρουσίαση των κυριότερων μοντέλων παπουτσιών της La Sportiva, Αkyra, Αkasha, Bushido, Ultra Raptor και Lycan, από τον Παναγιώτη Γούναρη, πολύπειρο δρομέα βουνού και υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρείας για την Βόρεια Ελλάδα. Όσοι δρομείς παραβρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κορυφαία εταιρεία υποδημάτων ορεινού τρεξίματος, να δοκιμάσουν τα μοντέλα της αρεσκείας τους και να διαπιστώσουν προσωπικά γιατί η La Spotiva θεωρείται η πλέον αγαπημένη εταιρεία όλων των δρομέων ορεινού τρεξίματος.

Η προπονητική ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.
Το πρόγραμμα της προπονητικής ημερίδας:


11:00 π.μ. Συγκέντρωση δρομέων στο Κιόσκι του Πανοράματος.
11:10 π.μ. Καλωσόρισμα των δρομέων.
11:15 π.μ. Παρουσίαση του προγράμματος της Ημερίδας από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής – Προπονητή της ομάδας «One Step Beyond_Endurance Team», Δημήτρη Τζεφαλή.
11:20 π.μ. Παρουσίαση των παπουτσιών La Sportiva από τον εκπρόσωπο της εταιρίας Παναγιώτη Γούναρη.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομαδικής προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κορυφαία παπούτσια της La Sportiva, τα οποία θα βρίσκονται στο stand του καταστήματος CRABS
11:50 μ.μ. Η σημασία της σωστής προθέρμανσης στο ορεινό τρέξιμο, από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Τζεφαλή. – Υποδειγματική εκτέλεση μιας σωστής προθέρμανσης από όλους τους συμμετέχοντες δρομείς.
12:15 μ.μ. Οι δυναμικές διατάσεις και η χρησιμότητά τους στο ορεινό τρέξιμο, από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Τζεφαλή. – Πρακτική εξάσκηση δυναμικών διατάσεων.
12:30 μ.μ. Τεχνική τρεξίματος σε ανηφόρα και κατηφόρα, από τον Δημήτρη Τζεφαλή, προπονητή της ομάδας «One Step Beyond Endurance Team».
12:50 μ.μ. Έναρξη ορεινού τρεξίματος σε δασική διαδρομή και μονοπάτια του Κορυλόβου, διαβαθμισμένης δυσκολίας, διάρκειας περίπου μίας (1) ώρας. Οι δρομείς δύνανται να χωριστούν σε 2 ή 3 ομάδες ανάλογα με τις δυνατότητές τους, ώστε οι ομάδες να έχουν συνοχή και σταθερό ρυθμό.
Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος οι δρομείς θα ενημερωθούν για τεχνικά θέματα από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή της ομάδας
«One Step Beyond_Endurance Team», Δημήτρη Τζεφαλή.
13:50 μ.μ. (περίπου) Επιστροφή στο κιόσκι Πανοράματος - Συζήτηση- Απορίες
Στο σημείο του τερματισμού θα παρέχονται νερό, χυμοί και αρτοποιήματα.
14:00 μ.μ. Λήξη Ημερίδας

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version