Δεκέμβριος, ο τελευταίος και πιο κρύος μήνας του έτους με τις πιο "θερμές" γιορτές! Όπως κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο, έτσι και φέτος, το #holisteRUN έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και προσπαθεί να μοιράσει όσο περισσότερα χαμόγελα μπορεί, όχι στους δρομείς αλλά από τους δρομείς! 
       Σε αυτό το #holisteRUN θα χρειαστούμε την βοήθεια σου για το Σπίτι ανοιχτής φιλοξενίας της Ένωσης Κυριών Δράμας. "Ο ξενώνας του διαθέτει δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα για την φιλοξενία άγαμων μητέρων, κακοποιημένων γυναικών και παιδιών. Επίσης από τις αρχές του 2014 φιλοξενούνται άστεγοι Δραμινοί, καθώς και φοιτήτριες απόρων οικογενειών." Με την υποστήριξή σας θα μπορέσουν να καλυφθούν πολλά απο τα έξοδα καθώς και να βοηθηθούν οι φιλοξενούμενες γυναίκες & παιδιά! 
         
Στην Είσοδο της Ονειρούπολης, πριν την εκκίνηση αλλά και μετά τον τερματισμό του 43ου #holisteRUN, απο το σταντ της Ένωσης Κυριών Δράμας μπορείς να προμηθευτείς την αναμνηστική μπλούζα και να βοηθήσεις στην συγκέντρωση χρημάτων για αυτόν τον σκοπό! Ολόκληρο το ποσό θα διατεθεί στο Σπίτι ανοιχτής φιλοξενίας, 100%.

Σας ευχαριστούμε για την βοήθεια και ευχόμαστε καλές και χαρούμενες γιορτές σε όλους σας! Καλή αντάμωση!

 

Eventbrite - holisteRUN #43

 
 
Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.
(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)


χάρτης διαδρομής

(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)
Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς.

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version