Οι περισσότεροι επιστρέφουμε απο τις διακοπές μας, μιας και ο Σεπτέμβριος δεν είναι ο μήνας των διακοπών για τους Έλληνες. Μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις και τις ξέγνοιαστες ημέρες αρκετοί θα φέρουμε πίσω και μερικά έξτρα κιλά! Λογικό και δεν το κρίνουμε αρνητικά! Η απόλαυση είναι κρυμένη σε πολλά μεσογειακά πιάτα άλλωστε! 

    Ήρθε όμως η ώρα να αδειάσουμε βαλίτσες, να πρετοιμαστούμε για την επιστοφή στην δουλειά/σχολείο και να διώξουμε αυτά τα έξτρα κιλάκια των διακοπών! Οι δρομείς του holisteRUN προσπαθούν όλοι μαζί και ξεκινούν την διαδρομή του Σεπτεμβρίου απο το πάρκο των Κομνηνών! Στις 21:00, φόρα τα αθλητικά και το χαμόγελο σου και έλα να τρέξουμε παρέα, είτε 5χλμ, είτε 10χλμ!    

 
 Eventbrite - holisteRUN $40

 

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.
(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)


χάρτης διαδρομής

(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)
 
Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς.
 
 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version