Είμαστε στην μέση του καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες μέρα αλλά και νύχτα! Και φυσικά θα μου πεις οτι θα τρέχει ο ιδρώτας ποτάμι με τέτοια ζέστη αν βγεις για τρέξιμο λίγο πριν την δύση του ηλίου (φαντάσου να βγεις το μεσημέρι τι έχεις να πάθεις). 

    Εμείς, η ομάδα του holisteRUN, ψάξαμε και βρήκαμε τρόπο να ρίξουμε για λίγο την θερμοκρασία την Δευτέρα 03 Ιουλίου για όσους πάρουν μέρος στο 38ο #holisteRUN! Έτσι λοιπόν, εκκίνηση και τερματισμός απο το ΠΟΛΙΤΕΙΑ VILLA HOTEL, οπου η πανέμορφη πισίνα θα μας βοηθήσει να ρίξουμε κατα πολύ την θερμοκρασία μας! Οχι, δεν είναι δίαθλο! Η πισίνα θα αποτελέσει μέρος της χαλάρωσης μας μετά τις διαδρομές των 5χλμ ή 10χλμ! Γιαύτο καλό είναι, εκτός απο τα στεγνά ρούχα για τον τερματισμό, να φέρετε μαζί σας μαγιό & πετσέτα! Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η βραδιά!
(Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)
Eventbrite - holisteRUN #38

 

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.
(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)


χάρτης διαδρομής

(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)
 
Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς.

 
 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version