Ιούνιος, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και οι ετοιμασίες για την παραλία έχουν ξεκινήσει! Βέβαια ο καιρός μας ευνοεί και για περισσότερες προπονήσεις στο δασάκι ή τις νυχτερινές ώρες στον φωτισμένο πλέον περιφερειακό της πόλης.

    Το #holisteRUN του Ιουνίου (λόγω Αγ. Πνεύματος θα μεταφερθεί για την Δευτέρα 12 Ιουνίου) έρχεται να προσθέσει μια έξτρα προπόνηση στο πρόγραμμα σας ή να σας δώσει την αφορμή να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας! Όπως και να έχει, σας περιμένουμε στο πάρκινγκ δίπλα απο το Αρχαιολογικό Μουσείο για να απολάυσουμε την 37η διαδρομή μας παρέα! Οι διαδρομές και αυτήν την φορά δύο, μια 5χλμ και μια 10χλμ!

    Ο τερματισμός κρύβει εκπλήξεις! Φροντίστε να έχετε στεγνά ρούχα μαζί σας για να αλλάξετε μετά. Καλή διασκέδαση!
(Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)
 
Eventbrite - holisteRUN #37

 

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.
(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)


χάρτης διαδρομής

(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)

Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς.
 
 
Powered by Eventbrite

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version