Μπορεί να τρέχεις γρήγορα, μπορεί αργά! Ισως δεν καταφέρνεις να τρέξεις ακόμη τα 10χλμ αλλά θέλεις να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου! Έχουμε και διαδρομή 5χλμ για σένα! Εξάλλου, ο σκοπός του #holisteRUN δεν είναι η ταχύτητα και η απόσταση. Δεν βλέπουμε ποιός τερμάτισε πρώτος ή αν έτρεξε περισσότερα χιλιόμετρα! Σκοπός μας είναι να σε κάνουμε να σηκωθείς απο τον καναπέ, να κλείσεις την τηλεόραση, να αφήσεις για λίγο τον υπολογιστή/tablet/smartphone και να ζήσεις κάτι διαφορετικό, έστω και μια φορά τον μήνα (πίστεψε με, θα σου αρέσει). 
    Καλή δύναμη και καλή διασκέδαση σε όλους σας!


Την Κυριακή 12 Μαρτίου, οι δρομείς του holisteRUN.com θα στηρίξουν το 5ο Kavala Trail Run! Απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή στο περιαστικό δάσος της Καβάλας!

(Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή) 

Eventbrite - holisteRUN #34

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.
(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)

 

χάρτης διαδρομής 

(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)

 

Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version