Το ένα #holisteRUN τρέχει πιό γρήγορα από το άλλο και δεν καταλαβαίνουμε πως περνάει ο καιρός! Οι καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τους δρομείς ούτε στην αρχή του 2017 όταν τρέξαμε σε αρνητικές θερμοκρασίες στους νυχτερινούς δρόμους της πόλης μας!
Τα Σαββατοκύριακα πλεον γεμάτα με ορεινούς αγώνες και η μαγεία της φύσης ακόμη και τον χειμώνα τραβάει πολλούς απο εμάς να την αναζητήσουμε τρέχοντας και γνωρίζοντας νέες διαδρομές και νέα μέρη! Η πρώτη Δευτέρα του μήνα, στις 21:00 είναι μέρος της αποκατάστασης όσων τα έδωσαν όλα την προηγούμενη σε κάποιον αγώνα και τώρα θέλουν να απολαύσουν μια χαλαρή διαδρομή!
Καλή επιτυχία στους αγώνες σας!


To holisteRUN.com στηρίζει τον 4ο Winterun Palia Kavala στις 05 Φεβρουαρίου! Απολαύστε τον! (και την επομένη ημέρα, διαδρομή αποκατάστασης!)

(Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

Eventbrite - holisteRUN #33

 

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)


χάρτης διαδρομής

(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)


Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version