Νέα χρονιά, νέες ιδέες, νέοι δρομείς... Κάποια πράγματα όμως δεν αλλάζουν! Όπως η εκκίνηση του Ιανουαρίου για παράδειγμα, απο το κατάστημα Ελαστικών Παπαδόπουλος (Οδυσσέως 17). Καθώς και η "παραδοσιακή" πλέον κοτόσουπα του Μπουρλίβα! Γιατί, μετά απο 10 νυχτερινά χιλιόμετρα στους παγωμένους δρόμους της Δράμας, είναι ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθούμε! Στις 23:00 θα κόψουμε την βασιλόπιτα μας και θα κληρώσουμε 3 δωροεπιταγές των 50ευρώ προσφορά του καταστήματος Ελαστικών Παπαδόπουλος.
Στα δρομικά μας τώρα...
Η διαδρομή, όπως θα δείτε και στον χάρτη παρακάτω, είναι 10χλμ στους δρόμους της πόλης καθώς και ένα πέρασμα απο την πανέμορφη Ονειρούπολη για να την αποχαιρετίσουμε τρέχοντας. 
Φακός καθώς και αντανακλαστικά σήματα είναι για την δική σας ασφάλεια και όχι για την ασφάλεια των αυτοκινήτων. Γιαυτό καλό θα είναι όλοι οι δρομείς να είναι εξοπλισμένοι ανάλογα για νυχτερινό τρέξιμο! Ευχαριστούμε!

Καλές γιορτές σε όλους και ευτυχισμένο το 2017!

 

Eventbrite - holisteRUN #32

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)


χάρτης διαδρομής

 

 

Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version