Την Δευτέρα 05.Δεκεμβρίου ένα ακόμη #holisteRUN σε συνεργασία με τους τοίχους της καλοσύνης Δράμας θα δώσει το δυναμικό παρόν του στον χώρο της Ονειρούπολης.
Οι διαδρομές είναι των 5χλμ και 10χλμ στους νυχτερινούς δρόμους της πόλης χωρίς την διακοπή της κυκλοφορίας σε κανένα σημείο! Για τον λόγο αυτό ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα πρέπει να φέρουν φακό ή τουλάχιστον κάποιο αντανακλαστικό σήμα!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον χώρο της εκκίνησης και προσφέρουμε όλοι μαζί λίγη χαρά σε κάποιους που τους λείπει! Και αν δεν τρέξεις μπορείς να προσφέρεις, δεν θα σου το αρνηθούμε!
Και αν δεν τρέξεις έλα να περπατήσεις την διαδρομή των 5χλμ, 2χλμ ή έστω και 1000μ! Θα το χαρείς σίγουρα! Αρκεί να σηκωθείς απο τον καναπέ και να έρθεις να απολαύσεις την νυχτερινή Δράμα πεζός!
Θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης για να κρατήσουν συντροφία σε μικρούς και μεγάλους που δεν θα λάβουν μέρος σε κάποια απο τις 2 διαδρομές!

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΙΣ σε περιμένουμε στην εκκίνηση και στον τερματισμό να μας εμψυχώσεις!

Eventbrite - holisteRUN #31

  Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.
(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)


χάρτης διαδρομής

(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)

Περισσότερες πληροφορίες της διαδρομής, στο runkeeper!

Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version