Η ημέρα έχει μικρύνει αισθητά και το σκοτάδι απο νωρίς πλανάται στον ουρανό της πόλης. Αυτό εξάλλου  αναζητά ο κάθε #holisteRUNner, σκοτάδι, φακό και τους δρόμους της πόλης στην διαθεσή του!
Την Δευτέρα 07.Νοε.2016 η εκκίνηση απο το κατάστημα Granazi (19ης Μαϊου) στις 21:00 φυλάσσει εκπλήξεις στους δρομείς του 30ου #holisteRUN που θα αψηφήσουν την "δροσιά" της νύχτας (δεν λέμε "κρύο" ακόμη). Δέκα (10) τυχεροί θα κερδίσουν δώρα απο το κατάστημα στην κλήρωση που θα γίνει αμέσως μετά τον τερματισμό και του τελευταίου δρομέα. 
Η παρέα μεγαλώνει και σας ευχαριστούμε! γι' αυτό και φροντίζουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες εκπλήξεις για όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: στην κλήρωση για τα 10 δώρα απο το κατάστημα GRANAZI θα λάβουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι έχουν κάνει εγγραφή ηλεκτρονικά και τερμάτισαν μια απο τις δύο διαδρομές! /  Δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στον χώρο της εκκίνησης! Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Επίσης θα υπάρχει εναλλακτική διαδρομή 5χλμ για όσους θέλουν να περπατήσουν ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους!!

    (Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

 

Eventbrite - holisteRUN #30

     Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.
(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)
 
 
 
(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)

Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς.
 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version