Σου έχει τύχει να ακούσεις συζητήσεις "για τους τρελούς που τρέχουν βραδιάτικα στους δρόμους της πόλης"? Δεν χαμογέλασες που είσαι μέρος της "τρέλας" αυτής? Και εσύ, που δεν έτυχε να το τολμήσεις ακόμη, κρυφογέλασες γιατί σου άρεσε, γιατί μας έχεις δει κάποια πρώτη Δευτέρα του μήνα ή γιατί το σκέφτεσαι και δεν το κάνεις!
Μην σε απασχολεί ο καιρός, και τον Αύγουστο, θα είχες ως δικαιολογία την ζέστη αν δεν ήθελες να έρθεις.
Τα πράγματα είναι απλά... το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και να αρπάξεις έναν φακό. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες!
Και για να σου δώσουμε παραπάνω κίνητρο να σηκωθείς απο τον καναπέ... στο τέλος θα έχει σουβλάκι-πάρτυ για όλους τους δρομείς - δωρεάν, προσφορά της αλλαντοποιϊας "Βόρειος Ελλάς"! (όσο για τις θερμίδες, θα τις έχεις κάψει απο πριν).
Ασε τις πολλές σκέψεις, βάλε υπενθύμιση και ψάξε τα αθλητικά σου... στις 03 Οκτώβρη, στις 21:00.

Επίσης θα υπάρχει εναλλακτική διαδρομή 5χλμ για όσους θέλουν να περπατήσουν ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους!!

    (Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

 

Eventbrite - holisteRUN #29

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)

χάρτης διαδρομής

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΦΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 29ου #holisteRUN!

περισσότερες πληροφορίες της διαδρομής στο runkeeper

 Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς

 

Ο καθένας δρομέας συμμετέχει στο #holisteRUN με απόλυτα προσωπική του ευθύνη. Δεν έχει καμία απαίτηση ενάντια στους διοργανωτές για τυχών σωματική, υλική ή ηθική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία και συναινεί στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version