Πόσο γρήγορα τελικά περνάει ο καιρός! Σαν χτες τρέξαμε το 27ο holisteRUN του Αυγούστου και γίναμε μούσκεμα στο "σύννεφο βροχής".. και τσουπ, να το επόμενο, το 28ο του Σεπτέμβρη.  
    Όπως και να το κάνουμε η θερμοκρασία έχει πέσει, οι ημέρες έχουν γίνει πιο μικρές και οι νύχτες μεγαλύτερες! (χα!). 
    Η διαδρομή του 28ου #holisteRUN είναι εύκολη μεν, σκοτεινή δε! Οπότε ο φακός είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ για όλους όσους λάβουν μέρος! Ο παρακάτω χάρτης θα σας βοηθήσει να δείτε την διαδρομή των 2 κύκλων (5χλμ ο κάθε κύκλος). Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να τρέξουν έναν κύκλο 5χλμ.
Στο τέλος της διαδρομής θα ακολουθήσει γεύμα αποκατάστασης για όσους επιθυμούν!

 (Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή) 

Eventbrite - holisteRUN #28

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)

χάρτης διαδρομής

 Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς

 

Ο καθένας δρομέας συμμετέχει στο #holisteRUN με απόλυτα προσωπική του ευθύνη. Δεν έχει καμία απαίτηση ενάντια στους διοργανωτές για τυχών σωματική, υλική ή ηθική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία και συναινεί στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version