Υψηλές θερμοκρασίες την ημέρα, ζέστες νύχτες του Αυγούστου και δροσερά χαμόγελα σε μια διαδρομή 5χλμ & 10χλμ στους δρόμους της Δράμας! 
    Η εκκίνηση και ο τερματισμός απο την Αγ. Βαρβάρα σταθερά στις 21:00 ακριβώς! (μην σας τρομάξει το Dramaica Youth Festival, εμείς για τρέξιμο θα πάμε). Η διαδρομή  των 10χλμ εύκολη για όλους ακόμη και για ποδηλάτες! Επίσης θα υπάρχει και εναλλακτική διαδρομή 5χλμ για όσους θέλουν να περπατήσουν ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους!!
    Η ζέστη δεν θα σταθεί εμπόδιο για τους holisteRUNners θα υπάρχει "σύννεφο βροχής" στο 7ο-8ο χλμ! (προστατέψτε τις ηλεκτρικές σας συσκευές αν θέλετε να βραχείτε, αλλιώς επιλέξτε την εναλλακτική διαδρομή των 9χλμ). Στον τερματισμό φροντίστε να έχετε στεγνά ρούχα! Θα ακολουθήσει "βουτιά" αποκατάστασης στα δροσερά νερά της Αγ. Βαρβάρας

  (Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

Eventbrite - holisteRUN #27

 

     Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)


χάρτης διαδρομής

αναλυτικά στοιχεία της διαδρομής στο Runkeeper

 Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς

 

Ο καθένας δρομέας συμμετέχει στο #holisteRUN με απόλυτα προσωπική του ευθύνη. Δεν έχει καμία απαίτηση ενάντια στους διοργανωτές για τυχών σωματική, υλική ή ηθική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία και συναινεί στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version