Το 24ο #hoilsteRUN ανήκει πια στο παρελθόν και ένα νέο, το 25ο, έρχετε να δώσει το δικό του στίγμα στην πόλη της Δράμας. Σε συνεργασία με τον Τοίχο της Καλοσύνης σας προσκαλούμε να τρέξετε μαζί μας και να βοηθήσετε και εσείς με τον τρόπο σας.
    Αυτή τη φορά, θα χρειαστείτε κάτι παραπάνω από τα αθλητικά σας είδη για να τρέξετε στο holisteRUN...
    Συγκεντρώνουμε ξηρά τροφή και τρέχουμε σε μια διαδρομή περνώντας  από 15 Τοίχους της Καλοσύνης στην πόλη μας. Σκοπός μας είναι να "τρέξει" μαζί μ' εμάς και ένα μήνυμα αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας, που περνούν δύσκολες στιγμές. 
    Συγκεντρώνοντας τα 15 διαφορετικά βραχιολάκια που θα σου δίνουν οι εθελοντές σε κάθε κρεμάστρα, στον τερματισμό θα σε περιμένει ένα όμορφο αναμνηστικό όπως και πολλές άλλες παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία της πόλης μας.
    Ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας 06.06.2016 στις 20.00, για να συμμετάσχουμε όλοι στο "κυνήγι της καλοσύνης"!

(Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

 Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.
(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)

Eventbrite - holisteRUN #25 

χάρτης διαδρομής

αναλυτικά στοιχεία της διαδρομής στο Runkeeper

 

 Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς

Ο καθένας δρομέας συμμετέχει στο #holisteRUN με απόλυτα προσωπική του ευθύνη. Δεν έχει καμία απαίτηση ενάντια στους διοργανωτές για τυχών σωματική, υλική ή ηθική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία και συναινεί στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version