Πριν από 2 χρόνια, πέντε δρομείς αποφάσισαν να τρέξουν 10 νυχτερινά χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Συνεχίζουν να το κάνουν κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα. Το ονόμασαν #holisteRUN
     Δύο χρόνια έχουν περάσει απο το 1ο #holisteRUN που οργανώσαμε και συνεχίζουμε να το οργανώνουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε μήνα (αυτήν την φορά θα οργανωθεί την 2η Δευτέρα του μήνα, στις 09 Μαϊιου, λόγω Πάσχα & Πρωτομαγιάς). 
     Η διαδρομή χωρίς πολλές πολλές ανηφοροκατηφόρες, μπορείς να την δεις στον χάρτη παρακάτω, και εύκολη για όλους! Ακόμη και για όσους επιθυμούν να μας συνοδεύσουν με ποδήλατο. 
(Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

    Στο τέλος της διαδρομής φροντίζουμε να έχουμε ρούχα να αλλάξουμε και μένουμε στον χώρο του τερματισμού. Περιμένουμε τους τελευταίους να έρθουν και απολαμβάνουμε (όσοι θέλουν) μια παγωμένη μπύρα Βεργίνα παρέα. Θα έχει καντίνα αν θες μεζεδάκι, μην σε πειράξει με άδειο στομάχι... 

 (Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)

Eventbrite - holisteRUN #24 

 Θα έχει και αναμνηστικά δωράκια για όσους επιθυμούν, και μιας και ΔΕΝ έχουμε χορηγούς, το κόστος είναι 5ευρώ/άτομο (μέρος των εσόδων θα δωθεί ως δωρεά σε συλλόγους της πόλης μας). Όσοι θέλουν να παραλάβουν τα αναμνηστικά θα πρέπει να το δηλώσουν ΠΡΙΝ την εκκίνηση.

 *** ορισμένα πακέτα αναμνηστικών περιέχουν έξτρα δωράκια για τους τυχερούς

 Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά. 

χάρτης διαδρομής

(click στον χάρτη για μεγαλύτερη ανάλυση)

αναλυτικά στοιχεία της διαδρομής στο Runkeeper

Η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δρομείς

Ο καθένας δρομέας συμμετέχει στο #holisteRUN με απόλυτα προσωπική του ευθύνη. Δεν έχει καμία απαίτηση ενάντια στους διοργανωτές για τυχών σωματική, υλική ή ηθική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία και συναινεί στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version