Μάρτης/γδάρτης λένε οι παλιοί αλλά εμάς δεν μας τρομάζει αυτό. Καθώς πλησιάζει η άνοιξη, οι ημέρες μεγαλώνουν και φυσικά η θερμοκρασία θα είναι με το μέρος μας. Ξεχνάμε τα κρύα του Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου, φοράμε ανάλογα ρούχα και ετοιμαζόμαστε για το 58ο! #holisteRUN στους νυχτερινούς δρόμους της πόλης. Την Δευτέρα 04 Μαρτίου, στις 21:00, απο την Κώστα Βάρναλη 1 (έναντι ΚΤΕΛ) θα τρέξουμε παρέα ένα ακόμη #holisteRUN. 

Οι διαδρομές και πάλι 5χλμ και 10χλμ ωστε να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει και να τερματίσεις με ένα υπέροχο χαμόγελο. Μην σε απασχολεί ο χρόνος, απόλαυσε την διαδρομή και την παρέα! Στον τερματισμό, "το ΣΟΥΒΛΑΚΙ" έναντι του ΚΤΕΛ, θα φροντίσει να αναπληρώσει τις χαμένες θερμίδες και να σε χαλαρώσει. 

Καλά χιλιόμετρα και καλή δύναμη σε όλους σας!

---> (Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

 

(πατήστε στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος)

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version