Τελικά το κρύο δεν μας τρομάζει, ούτε οι διαδρομές του #holisteRUN που χαρίζουν τεράστια χαμόγελα σε όσους λαμβάνουν μέρος. Μιας και στο #holisteRUN το χρονόμετρο είναι κάτι που δεν μας απασχολεί, όλοι είναι νικητές αρκεί να το πάρουν απόφαση και να αφήσουν για λίγο τον καναπέ, το κινητό και το tablet μόνα τους. 

Φεβρουάριος και το 57ο! #holisteRUN θέλει να σας γλυκάνει! Αυτήν την φορά επιλέξαμε ως σημείο εκκίνησης την Creperie "ΑΥΓΟ" στην Ηπείρου 6 ώστε στον τερματισμό να απολαύσουμε μοναδικές κρέπες γεμάτες σοκολάτα ή αλμυρές για να αναπληρώσουμε τις δυνάμεις μας! Δοκιμάστε τα 5χλμ ή 10χλμ των διαδρομών του #holisteRUN και απολαύστε χωρίς τύψεις την κρέπα της επιλογής σας!

Καλά χιλιόμετρα και καλή δύναμη σε όλους σας!

---> (Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

 

(πατήστε στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος)

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version