Και μετά τις υπεραποστάσεις του Οκτώβρη, ώρα για αποκατάσταση σε χαλαρούς ρυθμούς και μέτριες κλίσεις, εκτός και αν είσαι του "μαραθωνίου" οπότε θα πρέπει να προ-ετοιμαστείς κατάλληλα καθώς έμειναν λίγες ακόμη ημέρες (11/11/18)! Το #holisteRUN θα σε βοηθήσει οτι και αν επιλέξεις, άλλωστε δεν χρειάζεται να πιεστείς, όλοι είναι νικητές αρκεί να αφήσουν τον καναπέ και να τρέξουν μια απο τις δύο διαδρομές 5χλμ ή 10χλμ στους δρόμους της πόλης. Μπορεί ο Νοέμβρης να μην έχει δείξει καλά καλά τα δόντια του, η διαδρομή αυτή θα σε βοηθήσει να συνηθίσεις σιγά σιγά το κρύο στις προπονήσεις σου.

Την Δευτέρα στις 05 Νοέμβρη στις 21:00 η εκκίνηση θα δωθεί απο την στοά Ντινάκη και το κατάστημα GOLOSO! Ο φακός είναι απαραίτητος στα περισσότερα σημεία της διαδρομής οπότε καλό θα είναι να έχετε φροντίσει για την δική σας ασφάλεια! Στον τερματισμό οι 12 φανταστικές γεύσεις των πεϊνιρλί δεν θα αφήσουν κανέναν ουρανίσκο παραπονεμένο και θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση των χαμένων δυνάμεων σας. 

Καλά χιλιόμετρα και καλή δύναμη σε όλους σας!

 

 

(πατήστε στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος)

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version