Οι ώρες ηλιοφάνειας αρχίζουν να χάνουν έδαφος και η "νύχτα" κερδίζει καθημερινά έξτρα λεπτά της ώρας. Οκτώβριος, μήνας φθινοπωρινός και αγαπημένος καθώς οι θερμοκρασίες δεν εχουν πέσει πάρα πολύ και μπορούμε να απολαύσουμε τις βόλτες μας χωρίς ιδιαίτερα πολλά και βαριά ρούχα. Επίσης τον Οκτώβριο, λαμβάνει χώρα στην μαγευτική Ροδόπη και το Rodopi Advendurun 100 miles (aka ROUT). Ένας σκληρός και συνάμα πανέμορφος αγώνας 100 μιλίων ή αλλιώς 168χλμ! Ευχόμαστε σε όλους όσους πάρουν μέρος καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!

Στα δικά μας τώρα και συγκεκριμένα στο 53ο #holisteRUN το οποίο θα δώσει εκκίνηση την 01 Οκτώβρη στις 21:00 απο την οδό Εφ. Αξιωματικών 8 και συγκεκριμένα απο το internet cafe DC NET όπου οι ταχύτητες του internet θέλουν να συναγωνιστούν τους δρομείς του #holisteRUN! Κάτι τέτοιο όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Οι δύο διαδρομές 5χλμ και 10χλμ θα ικανοποιήσουν την όποια όρεξη σας για χαλαρό τρέξιμο και θα γεμίσουν χαμόγελα τους δρόμους της πόλης. Αφήστε λοιπόν για λίγο τα πληκτρολόγια τηλεόρασης, κινητού ή υπολογιστή και δέστε τα κορδόνια των αθλητικών σας! Μια μαγική βραδιά και μια πανέμορφη παρέα σας περίμένει! 

Καλά χιλιόμετρα και καλή δύναμη σε όλους σας!

 

 

(πατήστε στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος)

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version