Ο καιρός αλλάζει, οι ημέρες γίνονται πιο ζεστές όπως και οι νύχτες που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ίσως είναι η αφορμή που έψαχνες για να βγεις απο το σπίτι και να μας ακολουθήσεις ή να κάνεις μια προσπάθεια σε χαλαρό ρυθμό την διαδρομή των 5χλμ! Το μόνο που θα χάσεις είναι 45-50λεπτά, θα κερδίσεις ένα τεράστιο χαμόγελο στο τέλος!
       Μάρτιος λοιπόν και ο καναπές σας θα πρέπει να συνηθίσει την μοναξιά, έστω και μια φορά τον μήνα για αρχή. Σίγουρα θα γίνουν περισσότερες και σίγουρα θα το απολαμβάνεις όλο και πιο πολύ! Μας βλέπεις άλλωστε, δεν πάθαμε τίποτε τρέχοντας έστω και μια φορά τον μήνα! Ίσα ίσα, μπορείς να απολαύσεις έξτρα θερμίδες μετά χωρίς τύψεις! Σκέψου το!
       Η εκκίνηση όπως κάθε μήνα, στις 21:00 ακριβώς! Το 46ο #holisteRUN θα ξεκινήσει απο την Πατρ. Διονυσίου 15 και συγκεκριμένα απο το κατάστημα αθλητικών ειδών STEP SPORT το οποίο θα είναι ανοιχτό πριν αλλά και μετά τον τερματισμό των δρομέων!*
       Σαν επίλογο, θα δανειστούμε τα λόγια του Δημήτρη Τζεφαλή... "Δε θα ξεχάσω ποτέ τον ηλικιωμένο κύριο, που στο χειροκρότημα μου έσφιξε τη γροθιά του, σκούπισε με τη φανέλα το πρόσωπό του και συνέχισε! Καμία απόσταση δεν είναι μικρή! Κανένας ρυθμός δεν είναι αργός! Καμιά προσπάθεια δεν είναι λίγη!"

Καλά χιλιόμετρα και καλή δύναμη σε όλους σας!

(Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

 

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)


χάρτης διαδρομής

(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)
 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version