holisteRUN #38

    Είμαστε στην μέση του καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες μέρα αλλά και νύχτα! Και φυσικά θα μου πεις οτι θα τρέχει ο ιδρώτας ποτάμι με τέτοια ζέστη αν βγεις για τρέξιμο λίγο πριν την δύση του ηλίου (φαντάσου να βγεις το μεσημέρι τι έχεις να πάθεις). 

    Εμείς, η ομάδα του holisteRUN, ψάξαμε και βρήκαμε τρόπο να ρίξουμε για λίγο την θερμοκρασία την Δευτέρα 03 Ιουλίου για όσους πάρουν μέρος στο 38ο #holisteRUN! Έτσι λοιπόν, εκκίνηση και τερματισμός απο το ΠΟΛΙΤΕΙΑ VILLA HOTEL, οπου η πανέμορφη πισίνα θα μας βοηθήσει να ρίξουμε κατα πολύ την θερμοκρασία μας! Οχι, δεν είναι δίαθλο! Η πισίνα θα αποτελέσει μέρος της χαλάρωσης μας μετά τις διαδρομές των 5χλμ ή 10χλμ! Γιαύτο καλό είναι, εκτός απο τα στεγνά ρούχα για τον τερματισμό, να φέρετε μαζί σας μαγιό & πετσέτα! Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η βραδιά!
Eventbrite - holisteRUN #38

holisteRUN #39

    Ο συνδυασμός αυγουστιάτικης πανσελήνου και #holisteRUN δεν μπορεί παρά μόνο μαγικές και μοναδικές εικόνες να γεμίσει τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στην 39η εκδήλωσή μας! Η διαδρομή που επιλέξαμε θα σας αποζημιώσει καθώς αποφύγαμε τις πολλές ανηφόρες ωστε οι συμμετέχοντες να απολαύσουν περισσότερο την θέα χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα! Βέβαια καλό θα είναι να έχετε την προσοχή σας και στον δρόμο για τυχόν εμπόδια ή τροχοφόρα οχήματα! Καλή διασκέδαση!

ΥΓ: στα νερά της Αγ. Βαρβάρας μετά τον τερματισμό θα έχει παρέλαση υποβρυχίων! Που δεν γέρνουν!

 
Eventbrite - holisteRUN #39

holisteRUN #35

Η εποχή της σποράς και των λουλουδιών πλησιάζει! Έτσι λοιπόν στο επόμενο #holisteRUN το κατάστημα ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Δράμας (εκκίνηση/τερματισμός των διαδρομών), θα μοιράσει σε όλους τους δρομείς πανέμορφα εποχιακά λουλούδια για μεταφύτευση! 
    Όπως και στο προηγούμενο, έτσι και σε αυτό το #holisteRUN, θα υπάρξουν δύο διαδρομές. Μια των 5χλμ για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους και μια των 10χλμ για αυτούς που θέλουν να τρέξουν τον φωτισμένο περιφερειακό της πόλης! 
     Καλή δύναμη και καλή διασκέδαση σε όλους σας!


 Eventbrite - holisteRUN #35

holisteRUN #40

    Οι περισσότεροι επιστρέφουμε απο τις διακοπές μας, μιας και ο Σεπτέμβριος δεν είναι ο μήνας των διακοπών για τους Έλληνες. Μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις και τις ξέγνοιαστες ημέρες αρκετοί θα φέρουμε πίσω και μερικά έξτρα κιλά! Λογικό και δεν το κρίνουμε αρνητικά! Η απόλαυση είναι κρυμένη σε πολλά μεσογειακά πιάτα άλλωστε! 

    Ήρθε όμως η ώρα να αδειάσουμε βαλίτσες, να πρετοιμαστούμε για την επιστοφή στην δουλειά/σχολείο και να διώξουμε αυτά τα έξτρα κιλάκια των διακοπών! Οι δρομείς του holisteRUN προσπαθούν όλοι μαζί και ξεκινούν την διαδρομή του Σεπτεμβρίου απο το πάρκο των Κομνηνών! Στις 21:00, φόρα τα αθλητικά και το χαμόγελο σου και έλα να τρέξουμε παρέα, είτε 5χλμ, είτε 10χλμ!    

 
 Eventbrite - holisteRUN $40

holisteRUN #36 - 3 years

Τρία χρόνια (3) #holisteRUN τον Μάϊο του 2017! Τριαντα έξι (36) Δευτέρες τρέξαμε παρέα! Τριακόσια εξήντα (360) χιλιόμετρα στους νυχτερινούς δρόμους της Δράμας! Έχουμε δρόμο μπροστά μας!
    Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή, για τα χαμόγελα, για την βοήθεια, για το κουράγιο! Μια παρέα #holisteRUN! 

    Το ετήσιο/επετειακό #holisteRUN ακολουθεί την πρώτη πορεία που κάναμε οι 6*. Η διαδρομή είναι 10χλμ μόνο και ο φακός είναι απαραίτητος στο 90% της διαδρομής, να τον έχετε μαζί σας!!

    Ο τερματισμός κρύβει εκπλήξεις! Φροντίστε να έχετε μαζί σας στεγνά ρούχα για να αλλάξετε μετά!
*Γιάννης - Θάνος - Ντένης - Κώστας - Αλέξης - Παναγιώτης

 
 Eventbrite - holisteRUN #36