holisteRUN #43

       Δεκέμβριος, ο τελευταίος και πιο κρύος μήνας του έτους με τις πιο "θερμές" γιορτές! Όπως κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο, έτσι και φέτος, το #holisteRUN έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και προσπαθεί να μοιράσει όσο περισσότερα χαμόγελα μπορεί, όχι στους δρομείς αλλά από τους δρομείς! 
       Σε αυτό το #holisteRUN θα χρειαστούμε την βοήθεια σου για το Σπίτι ανοιχτής φιλοξενίας της Ένωσης Κυριών Δράμας. "Ο ξενώνας του διαθέτει δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα για την φιλοξενία άγαμων μητέρων, κακοποιημένων γυναικών και παιδιών. Επίσης από τις αρχές του 2014 φιλοξενούνται άστεγοι Δραμινοί, καθώς και φοιτήτριες απόρων οικογενειών." Με την υποστήριξή σας θα μπορέσουν να καλυφθούν πολλά απο τα έξοδα καθώς και να βοηθηθούν οι φιλοξενούμενες γυναίκες & παιδιά! 
         
Στην Είσοδο της Ονειρούπολης, πριν την εκκίνηση αλλά και μετά τον τερματισμό του 43ου #holisteRUN, απο το σταντ της Ένωσης Κυριών Δράμας μπορείς να προμηθευτείς την αναμνηστική μπλούζα και να βοηθήσεις στην συγκέντρωση χρημάτων για αυτόν τον σκοπό! Ολόκληρο το ποσό θα διατεθεί στο Σπίτι ανοιχτής φιλοξενίας, 100%.

Σας ευχαριστούμε για την βοήθεια και ευχόμαστε καλές και χαρούμενες γιορτές σε όλους σας! Καλή αντάμωση!

 

Eventbrite - holisteRUN #43

 

holisteRUN #44

       Νέα χρονιά, νέοι δρομείς, νέοι στόχοι! Η εκκίνηση όμως του 44ου #holisteRUN κλασσική!! απο το κατάστημα ελαστικών Παπαδόπουλος (Οδυσσέως 17) και φυσικά στον τερματισμό ζεστή κοτόσουπα απο τον μετρ του είδους, Νίκο Μπουρλίβα!
       Η διαδρομή όπως κάθε χρόνο η ίδια, χωρίς πολλές ανηφόρες και χωρίς σκοτεινά σημεία! Ο φακός βέβαια είναι υποχρεωτικός και για δική σας ασφάλεια! 
       Αφήστε λοιπόν για λίγο τον καναπέ και ελάτε να κάψουμε παρέα τα έξτρα κιλά των εορτών (αγαπημένα μου μελομακάρονα και κουραμπιέδες)! Μπορεί να κάνει κρύο, αλλά μόνο για τα πρώτα 5 λεπτά, μετά θα ζεσταθείς και θα το απολαύσεις! (ρίξε μια ματιά στο άρθρο του Δημήτρη Τζεφαλή "προπόνηση στο κρύο" για περισσότερες πληροφορίες!

Καλή χρονιά και καλά χιλιόμετρα!

 

 

 

holisteRUN #41

       Οκτώβρης... χειμώνα δεν το λες, το μόνο σίγουρο! Η θερμοκρασία ακόμη σε νορμάλ επίπεδα και η "ζεστασιά" του σπιτιού δεν είναι αρκετή για να σε κρατήσει μέσα! Αν ψάχνεις αφορμή να βγεις για τρέξιμο, σου υπενθυμίζουμε οτι την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου στις 21:00 τρέχουμε! Παρέα! Είτε 5χλμ είτε 10χλμ, η απόφαση είναι δική σου. Είτε σε 30 λεπτά είτε σε 1ώρα και 30 λεπτά, πάλι θα το αποφασίσεις εσύ! Δεν υπάρχει εξάλλου λόγος βιασύνης! holisteRUN είναι, οχι αγώνας ταχύτητας!

       Από την άλλη είναι και οι "δύσκολοι", αυτοί που είναι λίγο παραπάνω κουρασμένοι ή λίγο παραπάνω διστακτικοί ως προς τις δυνάμεις τους! Έλα να δοκιμάσεις, τι έχεις να χάσεις άλλωστε? 

 
 
Eventbrite - holisteRUN #41

holisteRUN #42

       Η θερμοκρασία χαμηλή, η διάθεση όμως για νυχτερινό τρέξιμο στα ύψη! Ένα ακόμη #holisteRUN ετοιμάζει την εκκίνηση του και περιμένει να σας υποδεχτεί με 2 νέες διαδρομές των 5χλμ και 10χλμ. 
Έλα να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε μια απο τις διαδρομές και σου εγγυόμαστε οτι θα φύγεις με ένα τεράστιο χαμόγελο! Ο χώρος του Smile Cafe, στην Φιλίππου 31 θα υποδεχτεί τους δρομείς της 42ης διαδρομής μας!

Καλή αντάμωση, καλή διασκέδαση!

 
Eventbrite - holisteRUN #42
 

holisteRUN #40

    Οι περισσότεροι επιστρέφουμε απο τις διακοπές μας, μιας και ο Σεπτέμβριος δεν είναι ο μήνας των διακοπών για τους Έλληνες. Μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις και τις ξέγνοιαστες ημέρες αρκετοί θα φέρουμε πίσω και μερικά έξτρα κιλά! Λογικό και δεν το κρίνουμε αρνητικά! Η απόλαυση είναι κρυμένη σε πολλά μεσογειακά πιάτα άλλωστε! 

    Ήρθε όμως η ώρα να αδειάσουμε βαλίτσες, να πρετοιμαστούμε για την επιστοφή στην δουλειά/σχολείο και να διώξουμε αυτά τα έξτρα κιλάκια των διακοπών! Οι δρομείς του holisteRUN προσπαθούν όλοι μαζί και ξεκινούν την διαδρομή του Σεπτεμβρίου απο το πάρκο των Κομνηνών! Στις 21:00, φόρα τα αθλητικά και το χαμόγελο σου και έλα να τρέξουμε παρέα, είτε 5χλμ, είτε 10χλμ!    

 
 Eventbrite - holisteRUN $40