Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, παράλληλα με τον αγώνα ακριβείας αλεξιπτώτου πλαγιάς "ΣΤΟΧΟΣ 2015" της αερολέσχης ΑΙΟΛΟΣ, το #holisteRUN θα διοργανώσει μια διαφορετική διαδρομή τρεξίματος.

Αυτήν την φορά, εκτός του ότι όλη η διαδρομή θα είναι σε χώμα (στους πρόποδες του Κορυλόβου) θα έχει εκκίνηση στις 10:00 το πρωί.

 

Όσοι λοιπόν θέλετε μια διαφορετική Κυριακάτικη προπόνηση 10 χιλιομέτρων, ή ψάχνετε αφορμή για να  βγείτε για τρέξιμο στο κρύο, σας περιμένουμε στις 09:45 στον Περιφερειακό Δράμας, στην αερολέσχη ΑΙΟΛΟΣ.

 Η διαδρομή ΔΕΝ έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, δεν έχει μετάλλια και άλλα δώρα και δεν θα υπάρχει ιατρική περίθαλψη. 

Μετά τις 11:00 θα ξεκινήσουν οι πρώτες προσγειώσεις των αλεξιπτωτιστών. Θα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα που αξίζει να το παρακολουθήσετε μαζί με τις οικογένειες σας.

'Οσοι και όσες θέλουν, μπορούν να παραστούν στο "μαγκάλι πάρτυ" που θα ακολουθήσει συμμετέχοντας και στο "ρεφενέ" ή φέρνοντας κάτι μαζί τους. Για τις μπύρες θα βρούμε χορηγό!

Σημ. Για να συμμετέχεις στο "μαγκάλι πάρτυ" επικοινώνησε μαζί μας (e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή μέσω facebook) για να γίνει σωστός υπολογισμός των προμηθειών. 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version