holisteRUN #47

       Το Πάσχα πλησιάζει  και σίγουρα θα θέλεις να τιμήσεις το έθιμο χωρίς τύψεις. Η λύση είναι στα πόδια σου! Δοκίμασε μια απο τις διαδρομές του #holisteRUN και κάψε έξτρα θερμίδες! Θα σε κάνει να περιμένεις την Κυριακή του Πάσχα με περισσότερη λαχτάρα! 
       Μέχρι τότε όμως δεν θα μείνουμε με άδειο στομάχι! Το CoffeePlant, το οποίο φιλοξενεί το 47ο holisteRUN, διαθέτει τεράστια ποικιλία εδεσμάτων, νηστίσιμων και μη! Θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τον οργανισμό σας με πλήρη ενέργεια τις ημέρες της νηστίας αλλά θα βοήθησουν και στην αποκατάσταση σας μετά τον τερματισμό της διαδρομής που θα επιλέξετε!
       Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι καλά αλλά ορισμένες φορές το σώμα μας, μας δείχνει σημάδια που δεν πρέπει να αγνοούμε... Μήπως νιώθετε μια πρωτόγνωρη και ασυνήθιστη κόπωση, ατονία, νωθρότητα  ή κεφαλαλγίες την ώρα της άσκησης; Αν έχετε ορισμένα απ’ αυτά τα συμπτώματα, ταυτόχρονα, ή και κάποια άλλα που θα αναφερθούν στη συνέχεια, τότε ίσως διανύετε σύνδρομο υπερπροπόνησης. Ίσως το άρθρο του Δημήτρη Τζεφαλή να μας βοηθήσει πριν είναι αργά.


Καλά χιλιόμετρα και καλή δύναμη σε όλους σας!

(Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

 

holisteRUN #46

       Ο καιρός αλλάζει, οι ημέρες γίνονται πιο ζεστές όπως και οι νύχτες που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ίσως είναι η αφορμή που έψαχνες για να βγεις απο το σπίτι και να μας ακολουθήσεις ή να κάνεις μια προσπάθεια σε χαλαρό ρυθμό την διαδρομή των 5χλμ! Το μόνο που θα χάσεις είναι 45-50λεπτά, θα κερδίσεις ένα τεράστιο χαμόγελο στο τέλος!
       Μάρτιος λοιπόν και ο καναπές σας θα πρέπει να συνηθίσει την μοναξιά, έστω και μια φορά τον μήνα για αρχή. Σίγουρα θα γίνουν περισσότερες και σίγουρα θα το απολαμβάνεις όλο και πιο πολύ! Μας βλέπεις άλλωστε, δεν πάθαμε τίποτε τρέχοντας έστω και μια φορά τον μήνα! Ίσα ίσα, μπορείς να απολαύσεις έξτρα θερμίδες μετά χωρίς τύψεις! Σκέψου το!
       Η εκκίνηση όπως κάθε μήνα, στις 21:00 ακριβώς! Το 46ο #holisteRUN θα ξεκινήσει απο την Πατρ. Διονυσίου 15 και συγκεκριμένα απο το κατάστημα αθλητικών ειδών STEP SPORT το οποίο θα είναι ανοιχτό πριν αλλά και μετά τον τερματισμό των δρομέων!*
       Σαν επίλογο, θα δανειστούμε τα λόγια του Δημήτρη Τζεφαλή... "Δε θα ξεχάσω ποτέ τον ηλικιωμένο κύριο, που στο χειροκρότημα μου έσφιξε τη γροθιά του, σκούπισε με τη φανέλα το πρόσωπό του και συνέχισε! Καμία απόσταση δεν είναι μικρή! Κανένας ρυθμός δεν είναι αργός! Καμιά προσπάθεια δεν είναι λίγη!"

Καλά χιλιόμετρα και καλή δύναμη σε όλους σας!

(Διάβασε εδώ γιατί κάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή)

 

holisteRUN #45

       Η χρονιά ξεκίνησε με πολύ διάθεση, νέους δρομείς και πολλά χαμόγελα στους παγωμένους δρόμους της πόλης. Κάτι που μας έκανε να χαρούμε ιδιαίτερα και μας έδωσε κίνητρο για ακόμη περισσότερα #holisteRUN! Σας ευχαριστούμε θερμά!!  
       Για μια φορά ακόμη λοιπόν, τον Φεβρουάριο, παρά το κρύο, αφήνουμε τον καναπέ, το laptop και το smartphone για λίγο μόνα τους, φοράμε τα σουπερ αθλητικά παπούτσια μας (αυτά που δίνουν φτερά στα πόδια μας) και πηγαίνουμε να συναντήσουμε μερικούς ακόμη παλαβούς σαν και εμάς για να απολαύσουμε μια μαγική νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης μας!
       Η εκκίνηση όπως κάθε μήνα, στις 21:00 ακριβώς, αυτήν την φορά απο την Στοά Ντινάκη και το κατάστημα GOLOSO το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό μετά τον τερματισμό και θα φροντίσει για την αποκατάσταση όσων επιθυμούν! Φροντίστε τις παραγγελίες σας πριν την εκκίνηση! 
       Τέλος, για σένα που θέλεις να ξεκινήσεις το τρέξιμο αλλά νομίζεις οτι είσαι αργός, θα σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο του Δημήτρη Τζεφαλή "Απο το περπάτημα στον υπέροχο κόσμο του τρεξίματος" και περιμένουμε να σε δούμε στην παρέα μας! Όσο αργα και αν νομίζεις οτι πηγαίνεις!

Καλά χιλιόμετρα σε όλους σας!