Πολλοί απο εσάς έχετε τρέξει πολλά χιλιόμετρα με την παρέα του #holisteRUN και κάποιοι άλλοι ίσως είστε στην πρώτη κατοστάδα σας. Σας ευχαριστούμε για την παρέα, για την ξεχωριστή "πρώτη Δευτέρα του μήνα" και για τους χαμογελαστούς τερματισμούς.

Για να κρατήσουμε όμως αυτήν την χαρούμενη ατμόσφαιρα για ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα και για να νοιώθουμε όλοι μας πιο ασφαλείς, καλό θα είναι να διαβάσουμε τα παρακάτω για την δική μας ασφάλεια αλλά και για την ασφάλεια των οδηγών!  

 

 

    Φορέστε φακό και κάποιο αντανακλαστικό. Ακόμη και μέσα στην πόλη, υπάρχουν πολλά σημεία που η χρήση το φακού είναι απαραίτητη. Επίσης το αντανακλαστικό είναι για την ασφάλεια σας απέναντι σε κάποιο τροχοφόρο όχημα.

   

    Μην φοράτε σκούρα χρώματα ρούχα τη νύχτα. Με τα ανοιχτόχρωμα ρούχα μπορούν να σας δουν πιο εύκολα οι οδηγοί των οχημάτων παρά με τα σκούρα (καφέ, μαύρα, σκουρο μπλε κ.α.)

 

    Μη φοράτε ακουστικά! Φορώντας ακουστικά μειώνετε την ικανότητα σας ακούσετε την κόρνα ενός οχήματος, μία φωνή ή έναν πιθανό επιτιθέμενο.

 

    * Τρέχουμε αντίθετα στην κυκλοφορία. Είναι πιο εύκολο να αποφύγουμε ένα όχημα όταν το βλέπουμε!

 

    Τρέξτε πίσω απο τα οχήματα στις διασταυρώσεις. Ακόμη και αν ένα αυτοκίνητο ή φορτηγό έχει σταματήσει σε ένα σήμα STOP, δεν υπάρχει καμία εγγύηση οτι ο οδηγός σας έχει δει.

 

    Τρέξτε με παρέα, αλλά οχι ο ένας δίπλα απο τον άλλον. Ο δρόμος δεν είναι όλος δικός σας!

 

 

Μην ξεχνάτε, όλα τα παραπάνω αφορούν την δική σας ασφάλεια καθώς και του διπλανού σας την ώρα της νυχτερινής σας προπόνησης/τρεξίματος στους δρόμους της πόλης!

 

Καλά και ασφαλή νυχτερινά χιλιόμετρα σε όλους μας!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια και νυχτερινό τρέξιμο || τι είναι το #holisterun, κάθε πότε και πόσο τρέχουμε και γιατί κάνουμε εγγραφή. || English version